Pleťová voda HERBAL MIST | MEDUŇKA 100 ml | Almara Soap
Přírodní pleťová voda destilovaná z nati bio meduňky. Meduňkový hydrolát je určený pro suchou a zralou pleť. Meduňka je známá svými antioxidačními a zklidňujícími účinky a pozitivním působením na psychickou pohodu.
Přírodní pleťová voda destilovaná z nati bio meduňky. Meduňkový hydrolát je určený pro suchou a zralou pleť. Meduňka je známá svými antioxidačními a zklidňujícími účinky a pozitivním působením na psychickou pohodu.
Použití: na tvář
Typ pokožky: suchá, zralá, normální
Vůně: svěží, sladká, bylinná
Tajemství krásné pleti se skrývá v pravidelné, důkladné, ale zároveň jemné a komplexní péči, která zahrnuje i použití přírodní pleťové vody bez obsahu alkoholu a jiných přidaných látek. Tento čistý meduňkový hydrolát v bio kvalitě jsme pro vás získali v té nejlepší možné kvalitě: je vyrobený tradiční destilací v proslulém bulharském Růžovém údolí.
Meduňkový hydrolát je určený pro suchou a zralou pleť. Meduňka je známá svými antioxidačními a zklidňujícími účinky a pozitivním působením na psychickou pohodu. Pokožku jemně čistí a navíc nádherně sladce svěže voní.
Hydrolát doporučujeme použít v kombinaci s odličovačem Pure Face a pleťovým olejem Bloom pro docílení té nejčistší možné péče.
Použití: Hydrolát použijte na dočištění pokožky jako běžnou pleťovou vodu, jako základ našich práškových masek nebo k osvěžení pleti kdykoliv během dne, zvláště při nervovém vypětí, psychické únavě a stresu. Tímto hydrolátem si také můžete dochutit vodu, čaj nebo oblíbenou limonádu.
Objem: 100 ml
Složení a ingredience: bio hydrolát meduňka
Inci: Melissa officinalis Leaf Water
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Z naší spolupráce se společností Almara Soap jsme prostě nadšení. V říjnu 2020 nás oslovili a do konce roku 2020 jsme jim dodali 180 kg bambuckého másla, ze kterého vyrábí ta nejlepší mýdla a přírodní kosmetiku. Při ruční výrobě mýdel nepoužívají žádné prefabrikované suroviny. Mýdla vyrábí od základu ručně tradiční metodou za studena, kdy se spojují tuky se zásadou a chemickou reakcí dochází k jejich saponifikaci, čili zmýdelnění.